Festiwal Smaków
Regionalnych

16:00
(90 minut)

Kombucha i spółka – zapraszamy na warsztaty niebanalnych fermentacji z Katarzyną Gubałą

Opis wydarzenia:

Fermentacja to nie tylko kiszone ogórki i kapusta! Jeśli chcesz odkryć jej niezwykły świat i nauczyć się przygotowywać zdrowe, probiotyczne napoje oraz przekąski, te warsztaty są dla Ciebie!

Pod okiem Katarzyny Gubały poznasz tajniki domowej fermentacji i dowiesz się:

🍵 Jak zrobić domową kombuchę – naturalny, musujący napój pełen dobroczynnych bakterii.
🥕 Jakie warzywa i owoce można kisić w nieoczywisty sposób – od klasycznych po zupełnie zaskakujące smaki.
🦠 Jakie są korzyści zdrowotne fermentowanych produktów – dlaczego warto włączyć je do codziennej diety.
🏡 Jak fermentować w domu – praktyczne wskazówki dotyczące procesu, przechowywania i eksperymentowania z smakami.

Międzynarodowe Targi Gdańskie – AMBEREXPO
ul. Żaglowa 11, 80-560 Gdańsk
Organizatorem Festiwalu Smaków Regionalnych są Międzynarodowe Targi Gdańskie SA, posiadające ponad 35-letnie doświadczenie w tworzeniu najlepszych wydarzeń „na żywo”, odbywających się m.in. w kompleksie AMBEREXPO, jednym z najnowocześniejszych obiektów wystawienniczo-kongresowych w Polsce. Specjalizujemy się w organizacji wydarzeń o zasięgach: lokalnym, ogólnopolskim i międzynarodowym – targów, wystaw, kongresów, konferencji, eventów, jarmarków oraz imprez plenerowych.
Szukasz noclegu na to wydarzenie? Sprawdź hotele partnerskie AMBEREXPO!
+48 605 159 435
festiwal@haczet.pl
© 2025 AMBEREXPO
|
Polityka prywatności
Dołącz do wydarzenia
na Facebooku!
Wczytywanie, proszę czekać